Siste nytt:
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 63 82 21 21
Faks: 63 82 21 22
E-post: Sk@makestad.no
Besøksadresse: Tretjerndalsvegen 62 - 2016 Frogner


I Måkestad Engros Øst har vi som mål å bli den foretrukne leverandøren til storhusholdningsmarkedet i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. For å få dette til må vi ha et konstant fokus på kundenes behov når det gjelder pris, kvalitet og service.

I år 2000 etablerte vi Måkestad Engros i Bergen. Den påfølgende veksten og tilbakemeldinger fra våre kunder der, gjorde at vi bestemte oss for også å satse på markedet på Østlandet. I September 2008 kjøpte vi derfor opp Kiga Engros AS, og har nå etablert oss i store og moderne lokaer i Sørum kommune nord for Oslo. Herfra dekker vi hele vårt nedslagsområde med daglige utkjøringer med våre kjøl- og frysebiler.

Vår erfaring er at kunder i stadig større grad foretrekker å få flest mulig varer fra samme leverandør. Derfor har det vært viktig for oss å kunne tilby nær sagt alt fra frukt og grønnsaker, til tobakk, vin og brennevin. Alt levert fra én bil – på én faktura.

Ved å benytte Måkestad Engros Øst trenger du som kunde kun å forholde deg til én grossist. Med vår erfaring, kunnskap og kompetanse strekker vi oss langt for å tilfredsstille dine behov.

Vi skaffer kort og godt det meste!